Misiunea Instituției

  Învățământul preuniversitar brașovean se definește prin exercitarea competentă a demersului managerial, concretizat într-o activitate deosebit de complexă, activă și eficientă, ce implică în egală măsură colectivul inspectoratului școlar și unitățile de învățământ, în vederea asigurării performanțelor dorite.

Luni, 11 septembrie 2017, se vor anima străzile din jurul școlilor județului Brașov și vom afla cu toții, mari și mici, că : ÎNCEPE ȘCOALA !

Dascălii știu că este cea mai importantă zi a anului, că  a venit toamna și că își vor reîntâlni elevii!

Echipa Inspectoratului Școlar Județean Brașov dorește, în anul școlar 2017-2018,  pentru toți angajații sitemului de învățământ brașovean: sănătate, impliniri și multe realizări profesionale, care să cinstească numele școlii din care fac parte.

Elevii îi dorim cu strădanie și cumințenie pentru învățătură de carte, iar pe părinții acestora îi așteptăm să sprijine școala pentru a colabora la buna creștere a copiilor lor.

Aceste cuvinte de speranță le atașăm mesajului  Domnului Ministru Liviu- Marian POP.

Echipa ISJ Brașov

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE