Misiunea Instituției

  Învățământul preuniversitar brașovean se definește prin exercitarea competentă a demersului managerial, concretizat într-o activitate deosebit de complexă, activă și eficientă, ce implică în egală măsură colectivul inspectoratului școlar și unitățile de învățământ, în vederea asigurării performanțelor dorite.

Luni, 11 septembrie 2017, se vor anima străzile din jurul școlilor județului Brașov și vom afla cu toții, mari și mici, că : ÎNCEPE ȘCOALA !

Dascălii știu că este cea mai importantă zi a anului, că  a venit toamna și că își vor reîntâlni elevii!

Echipa Inspectoratului Școlar Județean Brașov dorește, în anul școlar 2017-2018,  pentru toți angajații sitemului de învățământ brașovean: sănătate, impliniri și multe realizări profesionale, care să cinstească numele școlii din care fac parte.

Elevii îi dorim cu strădanie și cumințenie pentru învățătură de carte, iar pe părinții acestora îi așteptăm să sprijine școala pentru a colabora la buna creștere a copiilor lor.

Aceste cuvinte de speranță le atașăm mesajului  Domnului Ministru Liviu- Marian POP.

Echipa ISJ Brașov

Consortiul Cultural Corona

Aniversare Scoala de Televiziune iMedia Pro
Citește mai departe...
Muzeul ca instrument de invatare

Expoziții Călătoare și  Muzeul de Etnografie Brașov invită cadrele didactice la o întâlnire cu tema ”cum putem folosi muzeul ca instrument de învățare”.

Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE