Adfaber a dat startul Competiției Java - Programează în Greenfoot, in cadrul careia elevii de liceu pot invata Java, cel mai cunoscut limbaj de programare din lume. Competitia incurajeaza elevii sa puna in practica notiunile teoretice invatate in scoala prin crearea propriului joc sau a unei lectii interactive.

Realizand propriul joc sau o lectie interactiva, nu numai ca elevii isi exerseaza cunostintele in bazele programarii Java, dar au si sansa de a castiga premii atractive!

Inscriere:

  • Formează echipa (2 elevi și un profesor coordonator)
  • Înscrie echipa aici până pe 22 februarie
  • Parcurge cursurile de pe site, descarcă platforma Greenfoot, realizează proiectul și trimite-l sub formă de arhivă în perioada 25 ianuarie - 22 februarie la adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Află mai multe

Technovation este cel mai mare program internațional de antreprenoriat dedicat exclusiv fetelor. Competiția oferă tuturor fetelor pasionate de tehnologie oportunitatea de a se pregăti pentru o viitoare carieră în antreprenoriat sau în domeniul IT.

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde