Vă rugăm să informaţi directorii instituțiilor de învățământ și cadrele didactice din judeţul dumneavoastră despre faptul că sesiunea de preînscrieri la programele educaționale internaționale Junior Achievement pentru anul școlar 2019-2020, forma de implementare Curriculum la decizia școlii (opțional/CDȘ/CDL), continuă până pe 15 februarie 2019.

Pe 5 feb. (ora 10:00) și 12 feb. (ora 16:00), vom organiza online, sesiuni de informare pentru cadrele didactice despre preînscrieri și modul de derulare a programelor internaționale JA, sesiuni la care ne-am dori sa avem participanți și din județul dvs. 

  • Participarea la webinar trebuie confirmată în prealabil la: 
  • Link conectare (in limita locurilor disponibile): 

JA România pune, în mod gratuit, la dispoziția instituţiilor şcolare, cadrelor didactice și elevilor programe de tip „learning by doing”, adaptate sistemului educațional românesc, în baza parteneriatului cu Ministerul Educației Naţionale, conform protocolului nr. 10184/14.05.2003.

Kiturile educaționale JA (manuale elevi, ghiduri pentru profesori și voluntari, fișe pentru activități) au acordul MEN (nr. 3637/11.10.2017) în vederea utilizării la clasă.

 poate fi consultată la 

PREINSCRIEREA se faceîn limita locurilor disponibileprin completarea formularului disponibil la http://preinscrieri.jaromania.org/

Important!

Procesul de înscriere se finalizează în luna septembrie 2019, prin încheierea unui acord de implementare (în contul de profesor de pe www.jaromania.org) cu Junior Achievement, conform informațiilor care vor fi trimise pe mail, înaintea începerii anului școlar.

În urma parcurgerii pașilor de înscriere, profesorii vor beneficia de:

·         programele și planificările modulelor;

·         kit-ul de materiale tipărite pentru CDȘ/CDL și format electronic pentru celelalte forme de implementare;

·         pre- și post-teste pentru elevi; instrumente de evaluare online;

·         participare la proiecte și competiții naționale și internaționale;

·         training de specialitate și consultanță;

·         certificat de recunoaștere a implementării programului JA și certificate de participare pentru elevi.

Pentru informaţii suplimentare,  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  sau 021/312 31 94.

 

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde