Stimati colegi,

Concursul national „Tinerii Dezbat” a fost lansat in data de 18 martie. Toate documentele se gasesc pe site-ul http://www.edu.ro/  la  http://edu.ro/index.php/articles/c969/ .

Pana la data de 28 martie 2014, profesorii coordonatori ai echipajelor din  liceele care doresc sa se inscrie vor completa formularul de inscriere si-l vor trimite pe adresa electronica  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Dupa aceasta data va fi organizata o simulare a etapei judetene.

Profesorii coordonatori vor beneficia de un excelent program de formare in tehnicile de oratorie si debate, altfel decat formarile de o zi din anii precedenti. Va fi un curs care se anunta extrem de util si interesant. Pentru a putea organiza etapa judeteana este necesar sa se inscrie un numar de minim 4 licee din fiecare judet pentru a avea 3 meciuri de debate. 

Rog unitatile scolare care se inscriu in competitie sa ma anunte pe adresa de email  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Va doresc succes.

Consortiul Cultural Corona

Activitati Muzeul de Arta Brasov

Muzeul de Artă Brașov invită cadrele didactice să participe la activități educative care își propun să contribuie într-un mod atractiv și interactiv la îndeplinirea obiectivelor prevăzute de ariile curriculare (Limbă și comunicare, Arte). Activitățile educative se vor desfășura în perioada: 16 noiembrie 2015 - 13 mai 2016.

Citește mai departe...
Candidatura Brașov

Dragi elevi,

Dragi colegi profesori,

Stimați părinți

Inspectoratul Școlar al Județului Brașov se alătură eforturilor Grupului de Inițiativă care a propus și va promovacandidatura orașului Brașov pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.

Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE