Stimati colegi,

Concursul national „Tinerii Dezbat” a fost lansat in data de 18 martie. Toate documentele se gasesc pe site-ul http://www.edu.ro/  la  http://edu.ro/index.php/articles/c969/ .

Pana la data de 28 martie 2014, profesorii coordonatori ai echipajelor din  liceele care doresc sa se inscrie vor completa formularul de inscriere si-l vor trimite pe adresa electronica  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Dupa aceasta data va fi organizata o simulare a etapei judetene.

Profesorii coordonatori vor beneficia de un excelent program de formare in tehnicile de oratorie si debate, altfel decat formarile de o zi din anii precedenti. Va fi un curs care se anunta extrem de util si interesant. Pentru a putea organiza etapa judeteana este necesar sa se inscrie un numar de minim 4 licee din fiecare judet pentru a avea 3 meciuri de debate. 

Rog unitatile scolare care se inscriu in competitie sa ma anunte pe adresa de email  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Va doresc succes.

Coresi Mall 25-26 mai

Caravana Meseriilor

Afis Targul Liceelor 2018

Consortiul Cultural Corona

Aniversare Scoala de Televiziune iMedia Pro
Citește mai departe...
Muzeul ca instrument de invatare

Expoziții Călătoare și  Muzeul de Etnografie Brașov invită cadrele didactice la o întâlnire cu tema ”cum putem folosi muzeul ca instrument de învățare”.

Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE