Stimati colegi,

Concursul national „Tinerii Dezbat” a fost lansat in data de 18 martie. Toate documentele se gasesc pe site-ul http://www.edu.ro/  la  http://edu.ro/index.php/articles/c969/ .

Pana la data de 28 martie 2014, profesorii coordonatori ai echipajelor din  liceele care doresc sa se inscrie vor completa formularul de inscriere si-l vor trimite pe adresa electronica  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Dupa aceasta data va fi organizata o simulare a etapei judetene.

Profesorii coordonatori vor beneficia de un excelent program de formare in tehnicile de oratorie si debate, altfel decat formarile de o zi din anii precedenti. Va fi un curs care se anunta extrem de util si interesant. Pentru a putea organiza etapa judeteana este necesar sa se inscrie un numar de minim 4 licee din fiecare judet pentru a avea 3 meciuri de debate. 

Rog unitatile scolare care se inscriu in competitie sa ma anunte pe adresa de email  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Va doresc succes.

Afis 2017 targul liceelor postare

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE