Precizări:

1. Evaluarea preșcolarilor se va realiza în perioada 22 februarie -14 martie 2017.

2. Părinții se pot programa, pentru realizarea evaluării psihosomatice a copiilor, la numărul de telefon al centrului de evaluare de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 18.00.

3. Copiii, însoțiți de părinte/tutore legal instituit, se vor prezenta la centrul unde a fost făcută în prealabil programarea, în vederea realizării evaluării psihosomatice.

4. Cererile prin care părintele/tutorele legal instituit solicită evaluarea psihosomatică a copilului vor fi furnizate de către centrele de evaluare și vor fi completate în ziua evaluării copilului.

5. În vederea realizării evaluării psihosomatice a copiilor, părintele/tutorele legal instituit va obține, în prealabil, o adeverință de la medicul de familie/pediatru care atestă faptul că preșcolarul este "apt pentru școală".

6. Adeverința medicală va fi prezentată comisiei de evaluare în ziua evaluării copilului.

7. Evaluarea psihosomatică a copilului se va realiza în prezența părintelui/tutorelui legal instituit care îl însoțește, dăcă există o solicitare în acest sens. Părintele/tutorele legal instituit nu poate interveni în procesul de evaluare.

8. Rezultatul evaluării psihosomatice va fi comunicat în scris, în aceeași zi.

9. Rezultatul evaluării dezvoltării psihosomatice nu poate fi contestat.

CENTRE DE EVALUARE

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE