Stimată doamnă inspector,

  

Vă scriem pentru a invita cadrele didactice pentru învățământul primar din județul dumneavoastră să facă parte din comunitatea Îndreptar Digital, singurul proiect educațional dedicat învățătorilor despre integrarea tehnologiei la clasă în procesul de predare – învățare - evaluare.

Cum se face înscrierea?

Înscrierea în platforma Îndreptar Digital este gratuită și oferă acces la zeci de activități și resurse digitale detaliate pe nivel de clasă.

Crearea unui cont se face la adresa https://indreptardigital.ro/cont-nou.


Beneficii Îndreptar Digital pentru învățători

  • pe platforma www.indreptardigital.ro se găsesc zeci de exerciții și idei de proiecte la clasă, create de noi – Asociația Techsoup - sau sugerate de alți învățători, bazate pe utilizarea unor aplicații mobile gratuite, pentru a facilita procesul de predare-învățare-evaluare și a face activitățile mai atractive pentru elevi;
  • în secțiunea „resurse” a site-ului (www.indreptardigital.ro/resurse/) echipa programului a dezvoltat fișe de exerciții ce pot fi aplicate la orele de clasă și în proiecte extra curriculare, pentru clasele 0-4. ! Activitățile pot fi aplicate la clasă și cu resurse limitate, un laptop sau doar câteva telefoane;
  • startul dezvoltării unor competențe digitale ale învățătorilor, printre care descoperirea, utilizarea de resurse digitale pentru crearea unor materiale educaționale utilie la clasă și creșterea încrederii de a utiliza resursele digitale în scop educațional;
  • acces la idei de activități care îi vor implica activ pe elevi, vor încuraja colaborarea și îi vor ajuta pe învățători să se conecteze și mai bine la lumea elevilor nativi digitali;
  • sprijin din partea echipei de proiect și a comunității de învățători Îndreptar Digital;
  • adeverință de implicare în program, odată cu încărcarea și validarea a 2 exerciții digitale la clasă;
  • acces pentru membrii comunității Îndreptar Digital la Grupul privat de Facebook, unde împărtășesc bune practici, activități de la clasă și fac schimb de resurse.

Ce este Îndreptar Digital?

Îndreptar Digital este un program dezvoltat începând cu anul 2017 de Asociația Techsoup, cu sprijinul Google.org (www.google.orgprin Tides Foundation, în care învățătorii sunt sprijiniți să includă tehnologia și instrumentele digitale în demersul didactic.

Doi ani de educație digitală cu și pentru învățători înseamnă o comunitate de peste 3000 de învățători înscriși în platforma www.indreptardigital.ro, din toate județele țării, din peste 700 de comunități locale. Dintre aceștia, 600 au fost instruiți direct în traininguri, 66% fiind la primul curs de abilități digitale. Punem la dispoziția învățătorilor zeci de resurse digitale gratuite și o comunitate de practică online.  

Pentru mai multe detalii cu privire la program vă stăm la dispoziție pe adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  

Vă mulțumim că transmiteți învățătorilor din județul dumneavoastră invitația de a se înscrie în platforma www.indreptardigital.ro aici - https://indreptardigital.ro/cont-nou.

PS: Pentru a cunoaște comunitatea Îndreptar Digital, vă invit să descoperiți poveștile Ambasadorilor Îndreptar Digital aici - https://youtu.be/lhWHs0yV46U

Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană.

Mai multe despre misiunea organizației și proiectele Asociației Techsoup găsiți pe www.asociatiatechsoup.ro

 

Adela Beca · Community Coordinator

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde