Istorii 1877 Stories”

Expoziție multimedia interactivă, inspirată de rețelele de socializare

Proiectul cultural „Istorii 1877 Stories”. Expoziție multimedia interactivă, inspirată de rețelele de socializare este realizat de Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov, cu sprijinul Consiliului Județean Brașov și împreună cu partenerii Inspectoratul Școlar al Județului Brașov și Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov.

În cadrul proiectului a fost realizată o expoziție temporară multimedia interactivă, inspirată de rețelele de socializare (facebook, instagram, snapchat, twitter, whatsapp, reddit, youtube, gmail, yahoo), care prezintă personalități și aspecte ale vieții cotidiene ale anului 1877 reflectate în corespondența de familie din arhiva Muzeului „Casa Mureșenilor”, în paginile ziarului Gazeta Transilvaniei și în alte surse documentare.

Expoziția, amenajată în opt săli ale muzeului cuprinde panouri expoziționale care imită modelul de comunicare on-line specific rețelelor de comunicare, instalații interactive multimedia precum și bunuri culturale.

Expoziția este deschisă în perioada 16 septembrie 2019-martie 2020.

 

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

afcn

 

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”

Poster A3 Istorii 1877 Stories final 2

 

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde