Stimati parteneri,

Va rugam ca pana la data de 17 octombrie 2017 sa depuneti la secretariatul ISJ sau sa transmiteti pe adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  propunerile de parteneriat pe care doriti sa le incheiati cu ISJ Brasov in anul scolar 2017 - 2018. Va rugam sa anexati protocoalelor si o descriere a proiectelor pe care doriti sa le derulati precum si un scurt raport de activitate penru proiectele derulate anul scolar precedent (in cazul in care ati avut incheiat un protocol de parteneriat si in anul scolar 2016 - 2017).

Un protocol de parteneriat poate fi incheiat maxim pe durata unui an scolar iar in prevederile sale trebuie precizat ca activitatile nu vor presupune nici un fel de costuri din partea elevilor, parintilor si cadrelor didactice si se vor desfasura in afara orelor de curs.

Cioceanu Silviana

Inspector proiecte educationale

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE