Activitati: Cros organizat in Parcul Tractorul in data de 24 septmbrie 2017, incepand cu ora 10. De regula participa un numar de 150 – 160 de elevi  ai claselor I – IV si V – VIII, organizandu se cate doua grupe pentru fiecatre dintre cele doua cicluri primar si gimnazial: de baieti si fete, in total patru gupe; De asemenea prin bunavoinata Inspectoratului si a scolilor participa si cadre didactice, profesori de educatie fizica;

Se acorda premii constand in biciclete, trotinete, rucsaci, seturi de badminton, ping pong, mingi si alte articole sportive, dulciuri. Se va distribui apa si mere bio. Fiecare dintre elevii participanti va primi cate o diploma (nu numai cei premiati). De asemenea si cadrele didactice vor primi diplome de participare.

Va fi asigurata asistenta medicala, paza.

Nu va fi nicio taxa de participare si niciun participant, cadru didactic, scoala, sau Inspectorat nu vor avea de suportat vreun cost.

Parteneri: Inspectoartul Scolar al Judetului Brasov, Primaria Brasov, Colegiul Medicilor Brasov, Fundaţia Română a Inimii, Societatea Romana de Cardiologie, Forumul Naționalde Prevenție,

Consortiul Cultural Corona

Aniversare Scoala de Televiziune iMedia Pro
Citește mai departe...
Muzeul ca instrument de invatare

Expoziții Călătoare și  Muzeul de Etnografie Brașov invită cadrele didactice la o întâlnire cu tema ”cum putem folosi muzeul ca instrument de învățare”.

Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE