Ultima oră

Activitati: Cros organizat in Parcul Tractorul in data de 24 septmbrie 2017, incepand cu ora 10. De regula participa un numar de 150 – 160 de elevi  ai claselor I – IV si V – VIII, organizandu se cate doua grupe pentru fiecatre dintre cele doua cicluri primar si gimnazial: de baieti si fete, in total patru gupe; De asemenea prin bunavoinata Inspectoratului si a scolilor participa si cadre didactice, profesori de educatie fizica;

Se acorda premii constand in biciclete, trotinete, rucsaci, seturi de badminton, ping pong, mingi si alte articole sportive, dulciuri. Se va distribui apa si mere bio. Fiecare dintre elevii participanti va primi cate o diploma (nu numai cei premiati). De asemenea si cadrele didactice vor primi diplome de participare.

Va fi asigurata asistenta medicala, paza.

Nu va fi nicio taxa de participare si niciun participant, cadru didactic, scoala, sau Inspectorat nu vor avea de suportat vreun cost.

Parteneri: Inspectoartul Scolar al Judetului Brasov, Primaria Brasov, Colegiul Medicilor Brasov, Fundaţia Română a Inimii, Societatea Romana de Cardiologie, Forumul Naționalde Prevenție,

Afis 2017 targul liceelor postare

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE