SCIEFEST - Festival de știință și industrii creative, eveniment organizat de Biblioteca Județeană "George Barițiu" Brașov, care are drept scop, printre altele, să susțină educația pentru inovație, proiectele experimentale și creative și antreprenoriatul. 

Festivalul va cuprinde prezentări şi demonstraţii ale participanţilor la standuri, ateliere (de robotică, programare, imprimantă 3D, astronomie, ateliere experimentale de chimie, fizică, matematică aplicată, ateliere demonstrative de biologie, ecologie, energie regenerabilă şi meteorologie), expoziţii de fotografii astronomice, filme documentare și experimentale. Conferinţele festivalului prezintă teme interesante despre lumea înconjurătoare, dezvăluind tainele din lumea animalelor, de pildă cum a apărut veninul la animale ca mecanism de apărare ori dezbătând problema controversată a vieţii în Univers.

Festivalul va avea loc în perioada 24-26 noiembrie 2017, la Brașov, la Biblioteca Judeţeană Braşov în Livada Poştei şi în mallul Coresi. Programul este bogat, cu activități de interes pentru copii de toate vârstele, de la ciclul primar şi gimnazial până la cel liceal.

Vă aşteptăm cu drag!   

 

Consortiul Cultural Corona

Aniversare Scoala de Televiziune iMedia Pro
Citește mai departe...
Muzeul ca instrument de invatare

Expoziții Călătoare și  Muzeul de Etnografie Brașov invită cadrele didactice la o întâlnire cu tema ”cum putem folosi muzeul ca instrument de învățare”.

Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE