Ultima oră
Bună ziua,
 
Fundația Noi Orizonturi lansează o nouă etapă de deschidere de cluburi de implicare comunitară pentru tineri – cluburi GreenIMPACT.  
Vă invităm să analizați informațiile despre program și să vă înscrieți dacă îndepliniți criteriille de selecție.  

Apelul de înscriere se adresează în egală măsură cadrelor didactice, bibliotecarilor, părinților, persoanelor care lucrează cu copii și tineri și sunt pasionate de educație și de salvarea patrimoniului natural și cultural al României. 

Persoanele selectate vor beneficia de un program de formare pe perioada unui an, de suport continuu din partea unui mentor, de finanțare pentru proiectele tinerilor și de materiale atractive pentru a coordona un club în care elevii vor învăța, cu ajutorul metodelor experiențiale, cum să planifice și să realizeze mici proiecte de promovare a comunităților lor.

În cluburile GreenIMPACT, copiii și tineri învăță să aprecieze patrimoniul natural și cultural al locurilor în care s-au născut, să identifice comori locale și să implementeze proiecte care să le pună în valoare. Printr-o abordare educațională care pune accentul pe învățare pe bază de proiecte reale, elevii vor dobândi cunoștințe și abilități care să-i ajute să devină cetățeni activim care vor putea juca un rol în dezvoltarea economică a zonei în care trăiesc. 

Vă așteptăm să vă alăturați rețelei de cluburi GreenIMPACT!

Termenul de aplicare este 4 decembrie 2017.
 
GreenIMPACT se derulează în zona destinațiilor ecoturistice Colinele Transilvaniei (Sibiu, Brașov, Mureș), Pădurea Craiului (Bihor), Mara-Cosău-Creasta Cocoșului (Maramureș), Țara Dornelor (Suceava), Ținutul Zimbrului (Neamț) și Tușnad (Harghita).

19 cluburi GreenIMPACT sunt deja funcționale și implică deja aproape 500 de copii și tineri, cu vârste între 12 și 20 de ani.  
 
Click AICI pentru a consulta documentele de prezentare a programului și pentru a accesa formularul de aplicație
Dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă stăm la dispoziție pentru detalii:
Anamaria Boghean: email: anamaria_boghean@noi-or izonturi.ro, tel: 0723 738 518
Cătălina Rentea, email: catalina_rentea@noi-ori zonturi.ro, tel: 0726 730 312
 


Afis 2017 targul liceelor postare

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE