Ultima oră
Bună ziua,
 
Fundația Noi Orizonturi lansează o nouă etapă de deschidere de cluburi de implicare comunitară pentru tineri – cluburi GreenIMPACT.  
Vă invităm să analizați informațiile despre program și să vă înscrieți dacă îndepliniți criteriille de selecție.  

Apelul de înscriere se adresează în egală măsură cadrelor didactice, bibliotecarilor, părinților, persoanelor care lucrează cu copii și tineri și sunt pasionate de educație și de salvarea patrimoniului natural și cultural al României. 

Persoanele selectate vor beneficia de un program de formare pe perioada unui an, de suport continuu din partea unui mentor, de finanțare pentru proiectele tinerilor și de materiale atractive pentru a coordona un club în care elevii vor învăța, cu ajutorul metodelor experiențiale, cum să planifice și să realizeze mici proiecte de promovare a comunităților lor.

În cluburile GreenIMPACT, copiii și tineri învăță să aprecieze patrimoniul natural și cultural al locurilor în care s-au născut, să identifice comori locale și să implementeze proiecte care să le pună în valoare. Printr-o abordare educațională care pune accentul pe învățare pe bază de proiecte reale, elevii vor dobândi cunoștințe și abilități care să-i ajute să devină cetățeni activim care vor putea juca un rol în dezvoltarea economică a zonei în care trăiesc. 

Vă așteptăm să vă alăturați rețelei de cluburi GreenIMPACT!

Termenul de aplicare este 4 decembrie 2017.
 
GreenIMPACT se derulează în zona destinațiilor ecoturistice Colinele Transilvaniei (Sibiu, Brașov, Mureș), Pădurea Craiului (Bihor), Mara-Cosău-Creasta Cocoșului (Maramureș), Țara Dornelor (Suceava), Ținutul Zimbrului (Neamț) și Tușnad (Harghita).

19 cluburi GreenIMPACT sunt deja funcționale și implică deja aproape 500 de copii și tineri, cu vârste între 12 și 20 de ani.  
 
Click AICI pentru a consulta documentele de prezentare a programului și pentru a accesa formularul de aplicație
Dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă stăm la dispoziție pentru detalii:
Anamaria Boghean: email: anamaria_boghean@noi-or izonturi.ro, tel: 0723 738 518
Cătălina Rentea, email: catalina_rentea@noi-ori zonturi.ro, tel: 0726 730 312
 


Afis Targul Liceelor 2018

Consortiul Cultural Corona

Aniversare Scoala de Televiziune iMedia Pro
Citește mai departe...
Muzeul ca instrument de invatare

Expoziții Călătoare și  Muzeul de Etnografie Brașov invită cadrele didactice la o întâlnire cu tema ”cum putem folosi muzeul ca instrument de învățare”.

Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE