Ultima oră

Departamentul de Asistență Socială din cadrul Universitatii Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca ofera, in cadrul admiterii 2018, locuri bugetate elevilor implicați în activitati de voluntariat din domeniul psihosocial, care vor obtine premii la concursul Olimpiada Voluntarilor. Concursul de eseuri Olimpiada Voluntarilor se adresează elevilor din clasele a XI-a și a XII-a.
Elevii care desfasoara activitati de voluntariat într-un domeniu psihosocial pot completa formularul de înregistrare de pe site-ul socasis.ubbcluj.ro si trimite, până pe data de 11 aprilie 2018 un eseu despre experiența lor ca voluntari, alături de o adeverință emisa de ONG-ul unde activează, pe adresa  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . sau la adresa de mail  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .


Termenul de trimitere a formularului, eseului și adeverinței este 11.04.2018. Rezultatele concursului se afișează pe site-ul facultății în termen de cel mult cinci zile de la data desfășurării acestuia (16 aprilie, 2018).
Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție.

In fisierele atasate mesajului sunt Regulamentul concursului « Olimpiada Voluntarilor » precum si afisul aferent acestuia. Cu respect,

Conf. Univ. dr. Cristina Baciu
Director Departament Asistență Socială
Facultatea de Sociologie și Asistență Socială
Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca

 

Afis Targul Liceelor 2018

Consortiul Cultural Corona

Aniversare Scoala de Televiziune iMedia Pro
Citește mai departe...
Muzeul ca instrument de invatare

Expoziții Călătoare și  Muzeul de Etnografie Brașov invită cadrele didactice la o întâlnire cu tema ”cum putem folosi muzeul ca instrument de învățare”.

Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE