Ultima oră

Ne bucurăm să vă anunțăm că au început înscrierile pentru școala de vară “Oxford for Romania” - ediția a III-a. Proiectul se adresează elevilor din clasele a X-a și a XI-a cu potențial academic, care provin din familii cu venituri modeste. Termenul limită pentru înscrieri este 22 aprilie.

Școala de vară oferă participanților o experiență unică de activități multidisciplinare în cadrul uneia dintre cele mai renumite universități din lume, alături de profesioniști și universitari din Oxford și Londra. Proiectul va avea loc în perioada 25 august – 2 septembrie 2018. 

Selecția este competitivă și va ține cont de performanțele academice, implicarea în activități extra-curriculare, perseverența și motivația fiecărui aplicant.

Toate costurile vor fi asigurate de către organizatorii care lucrează voluntar, prin intermediul sponsorilor și donatorilor proiectului

Vă invităm să informați cadrele didactice din rețeaua școlară județeană de această oportunitate. 

Pentru orice întrebări, nu ezitați să ne contactați. 

Toate cele bune,

Echipa de voluntari Oxford for Romania
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.facebook.com/Oxford4Romania
www.oxfordforromania.org

 

Afis Targul Liceelor 2018

Consortiul Cultural Corona

Aniversare Scoala de Televiziune iMedia Pro
Citește mai departe...
Muzeul ca instrument de invatare

Expoziții Călătoare și  Muzeul de Etnografie Brașov invită cadrele didactice la o întâlnire cu tema ”cum putem folosi muzeul ca instrument de învățare”.

Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE