Cu prilejul Zilei Internaționale a Cărții și a Drepturior de Autor,  Biblioteca Judeteana George Baritiu Brasov anunță lansarea celei de a doua ediții a concursului de trailere de carte (booktrailere), concurs dotat cu premii in bani, in valoare totala de 3.000 lei (locul I – 1.500 lei, locul II – 1.000 lei și locul III – 500 lei) 

Tot ceea ce trebuie să facă elevii este să aleagă orice tip de carte ce aparține literaturii romane contemporane, să realizeze un videoclip de promovare a cărții, cu durata de maximum 1 min și să îl trimită la adresa  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  pana pe data de 23 mai 2019, orele 13.00.

Sugestii de cărți și modele de booktrailer sunt disponibile la adresa https://cliplit.ro/

Concursul  este organizat în cadrul proiectului cultural „CLIPLIT - Carte în 7Arte”, dezvoltat de Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov, în parteneriat cu Asociația Națională a Bibliotecarilor, Facultatea de Litere a Universității Transilvania din Brașov, Asociația culturală Control N, Asociația BookLand, Asociația culturală KunSTadt, Asociația Bibliotecarilor din România (ABR) și Filiala Brașov a ANBPR, și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).