Ultima oră

Candidatul major, părinții/ reprezentanții legali ai candidatului minor pot depune la sediul unității de învățământ care a fost centru de examen o cerere prin care se solicită vizualizarea lucrărilor.

Calendarul activităților de vizualizare a lucrărilor:

Perioada

Activitatea

7 iulie 2016

Afișarea la avizierul fiecărei unității de   învățământ care a fost centru de examen a programului zilnic în care se pot   depune cereri privind vizualizarea lucrărilor.

11-13 iulie 2016

Depunerea cererilor prin care se solicită   vizualizarea lucrărilor la unitatea de învățământ care a fost centru de   examen

25-29 iulie 2016

Vizualizarea lucrărilor de către solicitanți   în locația stabilită de Comisia județeană și conform programului afișat la   avizierul școlilor și al Inspectoratului Școlar

Afis 2017 targul liceelor postare

Consortiul Cultural Corona

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită să descoperiți
expoziția „Albrecht Dürer – maestrul gravurii renascentiste”.

Citește mai departe...
Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului

Muzeul Casa MureșenilorBrașov, alături de partenerii Inspectoratul colar al Județului Brașov și Universitatea Transilvania Brașov - Facultatea de Sociologie și Comunicare, implementeazăîn perioada 01 iulie-15 noiembrie 2017 proiectul cultural Realitatea virtuală- soluție inovatoare de protejare și promovare a patrimoniului. Proiectul este cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai departe...
Nocturna bibliotecilor
Nocturna bibliotecilor este un eveniment antrenant, care de câţiva ani a devenit o campanie naţională de promovare a cărţii, cititului şi bibliotecii.
Citește mai departe...

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE