Stimați părinți, 

În perioada 26.05 – 30.06.2020, CJRAE Brașov va realiza evaluarea nivelului de dezvoltare a copiilor care împlinesc 6 ani în perioada 01.09– 31.12.2020 inclusiv, în vederea înscrierii în învățământul primar (clasa pregătitoare).

Evaluarea se realizează doar pentru următoarele situații:

  • Copii care nu au frecventat grădinița
  • Copii care s-au întors din străinătate

Evaluarea nivelului de dezvoltare a copiilor se realizează astfel:

Activitatea de evaluare va fi realizată în intervalul orar 10.00-18.00, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță și sănătate a beneficiarilor în centrele desemnate (lista acestora poate fi consultată mai jos)

 Situațiile excepționale ale copiilor care nu se încadrează în tranșele de vârstă prevăzute de metodologie și cererile de amânare a înscrierii în învățământul primar vor fi analizate și soluționate de Comisia Județeană din cadrul ISJ Brașov. Părinții/ tutorii legal instituiți/ reprezentanții legali ai copiilor aflați în aceste situații sunt rugați să se adreseze CJRAE Brașov. 

 Părinții ai căror copii au frecventat grădinița, împlinesc 6 ani în perioada 01.09– 31.12.2020 inclusiv, și doresc înscrierea în învățământul primar, se adresează unității de învățământ preșcolar pentru obținerea recomandării, prin completarea cererii-tip.

Lista Centrelor de evaluare precum și cererile tip le regăsiți mai jos.

Cerere obtinere recomandare gradinita

Cerere obtinere recomandare CJRAE

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde