Bună ziua,

Vă contactez în numele echipei de organizare Ro Smart în Țara lui Andrei.

Țara lui Andrei a lansat în această toamnă RO SMART- competiția națională de proiecte care schimbă România prin tehnologie. 400.000 de euro, consultanță și mentorat vor fi puse la bătaie de către OMV Petrom pentru idei SMART care fac din comunitățile de azi, comunitățile viitorului: orașe sau sate sustenabile, care folosesc inteligent resursele, reduc cheltuielile, sunt inclusive și cresc calitatea vieții.

Între 10 septembrie și 23 octombrie, căutăm idei inovatoare în 8 domenii cheie pentru dezvoltarea sustenabilă a României: educație, infrastructură, sănătate, mediu, transport, agricultură, energie, siguranță.

Cine poate construi alături de noi RO SMART?

•             ONG-urile

•             Instituțiile publice, autorități ale administrației publice locale sau unități și instituții de învățământ din sistemul de stat

•             Inițiatorii- persoane fizice-, în parteneriat cu un ONG / autoritate publică

Ce oferim în RO SMART?

•             Granturi de până la 45.000 de euro

•             Mentorat oferit de angajații OMV Petrom

•             Consultanță în implementarea proiectelor, oferită de LIFE IS HARD, cea mai inovatoare companie din România (European Business Awards, 2017-2018)

•             Oportunitatea de a face România SMART

Regulamentul și platforma de înscriere proiecte pot fi găsite online pe adresa https://www.taraluiandrei.ro/ro-smart .

Având în vedere cele de mai sus vă solicităm ajutorul în trimiterea unei informări către instituțiile de învățământ, care pot fi beneficiari ai acestor granturi prin depunere de proiecte de tip SMART.

Vă stăm la dispoziție cu materiale informative adaptate mijloacelor de comunicare online (newsletter, pagina social media, etc).

RO SMART schimbă România prin tehnologie.

Toate cele bune!

AFIS tl 2019 v2 mic

Consortiul Cultural Corona

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE