Misiunea Instituției

  Învățământul preuniversitar brașovean se definește prin exercitarea competentă a demersului managerial, concretizat într-o activitate deosebit de complexă, activă și eficientă, ce implică în egală măsură colectivul inspectoratului școlar și unitățile de învățământ, în vederea asigurării performanțelor dorite.

Stimate Doamne/Stimați Domni,

Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) este singura federaţie neguvernamentală din România formată din organizaţii ale persoanelor afectate de HIV/SIDA, axată pe advocacy pentru promovarea şi apărarea drepturilor persoanelor infectate şi afectate de HIV/SIDA din România dar şi pe informarea, educarea şi sensibilizarea populaţiei generale cu privire la problematica HIV/SIDA.

În acest an, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie - Ziua Mondială de luptă împotriva HIV/SIDA, UNOPA doreşte să atragă atenția populaţiei generale (cu accent pe generaţia de copii şi tineri- elevi de gimnaziu şi liceu) asupra nevoii de deschidere și acceptare a persoanelor care trăiesc cu HIV/SIDA.

UNOPA organizează, cu acordul Ministerului Educației Nationale, în perioada Noiembrie – Decembrie 2018, cea de-a treia editie a concursului de postere„Fii inspirat!”. Concursul se adresează elevilor proveniți din şcoli și din licee din toată țara și se va desfăşura pe două categorii de vârstă: elevi clasele V-VIII şi IX-XII.

Calendarul concursului este:

15 octombrie – 23 noiembrie 2018 - Crearea posterelor. Incrierea participanţilor.

26 noiembrie – 05 decembrie 2018 - Jurizarea posterelor

14 decembrie 2018 - Expoziţia posterelor. Premierea câștigătorilor

Regulament si alte documente utile:

1 – https://unopa.ro/wp-content/uploads/2018/10/Regulament-concurs_2018.pdf

2 – Formular online de inscriere in concurs - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDm9R_hWfXLWYEUamYcHPDW5ZFTe_ok6g7Fu35PuOl7FDq_w/viewform

3 – Intrebari frecvente - https://unopa.ro/intrebari-frecvente/

4 – Acordul Ministerului Educatiei Nationale pentru derularea concursului - https://unopa.ro/wp-content/uploads/2018/10/Raspuns-Ministerul-Educatiei-Nationale.pdf

5 – Sectiunea din site-ul UNOPA dedicata concursului - https://unopa.ro/category/proiecte/portofoliu/inspired/concurs-de-postere-fii-inspirat/concurs-de-postere-2018/

 

Vă rugăm pe această cale să ne sprijiniți în popularizarea concursului în rândul elevilor și profesorilor din cadrul unităților de învațământ preuniversitar.

Vă mulțumim anticipat pentru susținere!

Gânduri bune,

Daniela Ștefania Manea

Afis Targul Liceelor 2018

Consortiul Cultural Corona

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE