Misiunea Instituției

  Învățământul preuniversitar brașovean se definește prin exercitarea competentă a demersului managerial, concretizat într-o activitate deosebit de complexă, activă și eficientă, ce implică în egală măsură colectivul inspectoratului școlar și unitățile de învățământ, în vederea asigurării performanțelor dorite.

Brașov, 1.11.2018 – Voluntarii din județul Brașov sunt invitați să sărbătorească Ziua Internațională a Voluntariatului de anul acesta înscriindu-și faptele de voluntariat într-un concurs online până în 25 noiembrie.

Dacă ai făcut voluntariat în județul Brașov în ultimul an, faptele tale bune pot deveni un exemplu pentru alte persoane din comunitate. Voluntarii de toate vârstele sunt așteptați să își înscrie pozele de la activitățile și proiectele din 2018 în concursul online, postându-le pe contul personal de instagram sau facebook cu hashtag-ul #100faptedevoluntariatînBrașov împreună cu povestea scurtă a experienței de voluntariat. Apoi vor avea de completat un formular scurt pe site-ul organizatorilor - sportsitineretbrasov.ro - fiind astfel înscriși în concurs. Postările trebuie să fie publice și vizibile până la finalul lunii decembrie. Cele mai interesante fotografii și povești vor fi promovate în cadrul unei expoziții cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului (5 decembrie) fiind o sursă de inspirație pentru alte fapte ce pot contribui la dezvoltarea localităților din județul nostru.

Termenul limită de înscriere până la care pot fi înscrise fotografiile este 25 noiembrie.

Concursul este organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov împreună cu Asociația Colors și Centrul de Voluntariat Brașov, cu sprijinul Muzeului Județean de Istorie, în cadrul proiectului VOLUNTAR, fiind una din acțiunile care celebrează voluntariatul comunitar brașovean și anul centenarului.

AFIS tl 2019 v2 mic

Consortiul Cultural Corona

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE