Misiunea Instituției

  Învățământul preuniversitar brașovean se definește prin exercitarea competentă a demersului managerial, concretizat într-o activitate deosebit de complexă, activă și eficientă, ce implică în egală măsură colectivul inspectoratului școlar și unitățile de învățământ, în vederea asigurării performanțelor dorite.

 

Biblioteca Judeteana George Baritiu Brasov invita elevii liceului dumneavoastra sa participe la concursul de trailere de carte (booktrailere), concurs dotat cu premii in bani, in valoare totala de 3.000 lei (locul I – 1.500 lei, locul II – 1.000 lei și locul III – 500 lei) 

 Tot ceea ce trebuie sa faca elevii este sa aleaga orice tip de carte ce aparține literaturii romane contemporane, sa realizeze un videoclip de promovare a cartii, cu durata de maximum 1 min si sa il trimita la adresa  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  pana pe data de 20 noiembrie 2018, orele 13.00.

 Se poate filma cu telefonul, poate fi un fragment, o secventa, o povestire, un rezumat al oricărui tip de carte, inclusiv poezie.

 Modele de booktrailer gasiți la adresa https://cliplit.ro/booktrailere/

 Concursul  este organizat în cadrul proiectului cultural „CLIPLIT - Carte în 7Arte”, dezvoltat de Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov, în parteneriat cu Facultatea de Litere a Universității Transilvania din Brașov, Asociația culturală Control N, Asociația BookLand, Asociația culturală KunSTadt, Asociația Bibliotecarilor din România (ABR) și Filiala Brașov a ANBPR, și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). 

 

Multumim si va asteptam in competitie.

-- 

Claudia Popescu
sef Serviciu de informare si formare continua 
Biblioteca Judeteana "George Baritiu" Brasov

 

AFIS tl 2019 v2 mic

Consortiul Cultural Corona

10154294 755900451116256 3658007384760921222 n

CLICK PENTRU TOATE

ACTIVITATILE CURENTE