Dragi colaboratori,

Vă anunțăm cu bucurie că am deschis o nouă rundă de înscrieri pentru cursul online: Profesor real într-o școală virtuală.

Aceia dintre dumneavoastră care doresc să parcurgă acest curs, sunt invitați să acceseze pagina: https://oradenet.ro/profesor-digital și să completeze formularul de înscriere.

Datele de logare la curs vor fi trimise pe mailul pe care l-ati furnizat la inscriere. Perioada de începere a cursului este una estimativă și poate să difere, în funcție de ocuparea locurilor disponibile. Vă invităm ca în următoarea perioadă să verificați adresa de e-mail (atât Inbox cât și folderul Spam) pentru a vedea datele de logare primite de la echipa noastră.

Menționăm că înscrierile vor fi deschise până se va atinge numărul maxim de persoane care să poată accesa cursul în condiții optime. Aceia dintre dvs. care au urmat deja acest curs anul trecut și au obținut certificatul de participare, sunt rugați să nu se mai înscrie, întrucât conținutul este identic.

Persoanele care s-au înscris in etapele trecute la acest curs, dar nu l-au finalizat, se pot reînscrie.

Pentru informații suplimentare, ne puteți scrie la adresa:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Vă mulțumim frumos pentru colaborare, vă dorim mult succes!

Cu drag,

Echipa Ora de Net

TEL VERDE 0787.617.107

CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICA

tel verde